Zomerstek

Online fragmenten Inspiratieboek voor innerlijke vrede

Enkele workshops konden in de light editie helaas niet doorgaan. Zo ook de workshop van Marie-Lisette Derks over innerlijke vrede. Maar als alternatief leest zij voor uit het Inspiratieboek voor innerlijke vrede. De fragmenten zijn via internet te beluisteren. 
"Inspiratie voor innerlijke vrede - in 7 stappen naar de vrede in jezelf Kennis maken met vrede als een eigenschap die je van nature hebt, als een kracht die je bewust kunt inzetten en als een innerlijke rijkdom waar je altijd op terug kunt vallen. Op een praktische manier leer je de stappen naar vrede kennen en wordt je geïnspireerd en geactiveerd om daar zelf iets mee te doen. Daardoor gaat vrede leven… Je creativiteit en scheppende kracht worden aangesproken om meer uit je leven te halen." Klik hier om te luisteren

 

Zomerstek is altijd op zoek naar mensen die een activiteit willen verzorgen voor de volgende editie. Heeft een bijzonder talent dat u met anderen wilt delen? Neem dan contact met ons op!

Sinds begin 2017 heeft Zomerstek een zusje: Winterstek. Winterstek is er om licht te brengen in de donkere dagen na kerst en oud & nieuw.

Zomerstek

Postbus 371, 2501 CJ Den Haag

070-3181616 

zomerwinter@stekdenhaag.nl