Shalom

Uitgifte Kies! Sociale supermarkt hervat

Goed nieuws: De uitgifte van voedsel via Kies! Sociale supermarkt is per 31 april hervat. Door de coronacrisis en de 1,5-meterregel kon tijdelijk geen gebruik gemaakt worden van de wagen van Kies! In die periode kregen de klanten een supermarktbon uitgereikt. Sinds 31 april stelt Voedselbank Haaglanden in het distributiecentrum weer voedselpakketten samen en kunnen de klanten op de gewone tijd (donderdag tussen 9.00-12.00) de pakketten ophalen bij buurt-en-kerkhuis Shalom. Er is een looproute gemaakt en iedereen reinigt zijn/haar handen bij binnenkomst. Zo kunnen de klanten hun pakketten veilig ophalen en maken we tussendoor toch even een praatje.

Moestuin groeit en bloeit tegen de verdrukking in

Wat ook niet stilstaat is de moestuin van buurt-en-kerkhuis Shalom. Een aantal vrijwilligers hebben de moestuintjes klaargemaakt voor planten en zaaien. Ook zijn er in kweekkasjes thuis groenten en kruiden gezaaid. We hopen zodra het mogelijk is weer bij elkaar te komen op woensdagmiddag om met elkaar tips en tops te delen.  Tot die tijd houden we contact op afstand.

 

 

Agenda

Vanwege maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaan de activiteiten beperkt en in aangepaste vorm door.

Dinsdag
15:15 - 17:00   Huiswerkbegeleiding

Woensdag
13:30               Moestuinieren

Donderdag
  9:00 - 12:00   Uitgifte voedselbank
12:30 - 14:30   Naaigroep

Buurt-en-kerkhuis Shalom

Vrederustlaan 96, 2543 ST Den Haag

06-20401618

hjoziasse@stekdenhaag.nl

diaconaal werker: Heleen Joziasse