Shalom

Uitgifte Kies! Sociale supermarkt hervat

Goed nieuws: De uitgifte van voedsel via Kies! Sociale supermarkt is per 31 april hervat. Door de coronacrisis en de 1,5-meterregel kon tijdelijk geen gebruik gemaakt worden van de wagen van Kies! In die periode kregen de klanten een supermarktbon uitgereikt. Sinds 31 april stelt Voedselbank Haaglanden in het distributiecentrum weer voedselpakketten samen en kunnen de klanten op de gewone tijd (donderdag tussen 9.00-12.00) de pakketten ophalen bij buurt-en-kerkhuis Shalom. Er is een looproute gemaakt en iedereen reinigt zijn/haar handen bij binnenkomst. Zo kunnen de klanten hun pakketten veilig ophalen en maken we tussendoor toch even een praatje.

Moestuin groeit en bloeit tegen de verdrukking in

Wat ook niet stilstaat is de moestuin van buurt-en-kerkhuis Shalom. Een aantal vrijwilligers hebben de moestuintjes klaargemaakt voor planten en zaaien. Ook zijn er in kweekkasjes thuis groenten en kruiden gezaaid. We hopen zodra het mogelijk is weer bij elkaar te komen op woensdagmiddag om met elkaar tips en tops te delen.  Tot die tijd houden we contact op afstand.

 

 

Agenda

Vanwege maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaan de activiteiten beperkt en in aangepaste vorm door.

Woensdag
op afspraak     Sociaal spreekuur 

Donderdag
  9:00 - 12:00   Uitgifte voedselbank

Op afspraak
Coaching naar (vrijwilligers-)werk

Vanaf 2 maart 2021 hopen we de huiswerkbegeleiding voor kinderen uit groep 6/7 weer op te starten.

Zodra de lockdown is versoepeld kunt u weer terecht in Buurt-en-kerkhuis voor Nederlandse les (conversatie) op niveau B1-B2, A1-A2, of A0. U kunt zich wel alvast aanmelden via 06-20501618.

Buurt-en-kerkhuis Shalom

Vrederustlaan 96, 2543 ST Den Haag

06-20401618

hjoziasse@stekdenhaag.nl

diaconaal werker: Heleen Joziasse

Diaconale collecte

Op 19 september 2021 wordt in de kerken van de Protestantse Kerk Den Haag een collecte gehouden voor het project JONG. Nader kennismaken met het werk kan op 29 september van 13:00 - 15:00 (onder voorbehoud van de corona-maatregelen). Heleen Joziasse zal vertellen over het project. Graag van te voren aanmelden via hjoziasse@stekdenhaag.nl